(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
ushbu maqolada talabalarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalash masalalari, shu jamiyatni qurishga faol ishtirok etadigan, umuminsoniy qadriyatlarni mukammal egallagan va unga sodiq, iymon-e’tiqodli, teran aql egasi, pok axloqli, o‘z haq-huquqlari, burch va mas’uliyatini chuqur anglaydigan insonlarni tarbiyalash hamda vatanni sevish, ardoqlash haqida fikr yuritilgan.