(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
ushbu maqolada talabalarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalashda o‘zi yashayotgan mamlakat, jamiyat ravnaqi, istiqboli uchun ulardan oqilona foydalanishga qaratilgan shaxs insonparvarligini tarbiyalovchi faoliyatni rivojlantirish, yuksak aql-zakovat egasi bo‘lib, yaratuvchanlik, bunyodkorlik, tashabbuskorlik, Vatani va xalqiga mehr-muhabbat, faxr va iftixor tuyg‘ulari bilan yashash, axlokiy-huquqiy burchni, mas’uliyatni teran anglashi lozimligi va sharq allomalarining asarlari orqali buni anglashning mohiyati yoritilgan.