(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada o’smirlik davridagi o’quvchi yoshlarda kechadig psixologik xususiyatlar batafsil tadqiq etiladi hamda ular bilan qanday ishlash kerakligi, har bir muammoli bolaga qanday yondashish kerakligi haqida aytib o’tiladi. O’qituvchi va tarbiyachi uchun bolalarning o’smirlik davri psixologiyasini bilish psixologik nuqtai nazardan ham pedagogic nuqtai nazardan ham muhimdir. Bu davrni yana biz o’tish davri ham deb ataymiz.