(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada yosh davrlari; yoshlik ,yetuklik,va keksalik davrlarida kechadigan psixologik xususiyatlari ,bu davrlarda shaxs rivojlanishida boradigan biologik ,psixologik ,psixik, sotsiologik o’zgarishlar va jarayonlar haqida malumotlarni bilib olamiz .