(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Maqola tarbiya borasida, uning jamiyat rivojidagi o’rni haqida fikrlar keltirilgan bo’lib, bugungi kunda tarbiyaning o’rni va ahamiyati haqida, shuningdek, tarbiya jarayonida maktab, oila mahalla hamkorligi haqida fikr bildirildi.