(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada goʻdaklik davrining birinchi, yaʼni bolaning bir yoshgacha boʻlgan davrida kechadigan oʻzgarishlar yoritilgan. Bolaning jismoniy jihatdan rivojlanishi , uning alohida shaxs sifatida tashqi muhit bilan boʻladigan munosabati, jumladan, nafas olishi, yurak urishi va vaznining ortishi va harakatlanishiga oid kuzatish va oʻrganishlar keltirilib oʻtilgan.