(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Mazkur maqolada O’qituvchining kommunikativ qobiliyatini rivojlantirishga qo’yiladigan talablar va ularning o‘ziga xos xususiyatlari va funksiyalari haqida so’z boradi. Shuningdek, maqola davomida asosli fikr va mulohazalar keltirib o’tilgan.