(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Mazkur maqolada pedagogik texnika va aktiyorlikka xos xususiyatlar, shuningdek pedagogik texnika haqida tushuncha va pedagogik texnikaning muhim xususiyatlari haqida so’z boradi. Maqola davomida asosli fikr va mulohazalar keltirib o’tilgan