(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda tarbiya fanini o’qitishda o’qituvchilarning darslarda pedagogik mahoratlarini qanday tashkil qilish haqida fikrlar bayon qilingan.