(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada inson tabiatning eng go’zal estetik hodisasi sifatidagi tadqiqot obyekti ya’ni boshlang’ich sinf o’quvchilarida estetik tarbiyani takomillashtirish jarayonida inson va unga aloqador jihatlari bilan birga yoritish masalasi ustuvor maqsad qilib olingan. Maqolada inson estetik tarbiya obyekti sifatida ochib berishga harakat qilingan.