(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu tezisda jazoning ahamiyati, jazodan o’tashdan muddatidan ilgari ozod qilish tushunchasi, huquqiy ahamiyati hamda qoʼllanilish doirasi yuzasidan turli fikrlar yoritilgan. Bundan tashqari, milliy qonunchilikda jazodan oʼtashdan muddatidan ilgari ozod qilishning oʼziga xos tomonlari yoritilgan.