(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizda avtomobilsozlik va yuk avtomobillarida yonilg`i sarfini kamaytirish to`g`risida bo`lib, unda avtomobilsozlikning mamlakatimizga kirishi va yuk avtomobillarda yonilg`i sarfini kamaytirish afzalliklari, uning ilmiy, nazariy va texnik usullari hamda ushbu mavzuda dunyoda bo`layotgan jarayonlarni o`z ichiga oladi.