(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2023)
Ushbu maqolada korrupsiyani Özbekiston hayotiga qilayotgan tasir. Korrupsiyasiz yangi hayotni qanday yaratish haqida bayon qilingan. Mening ushbu maqolam, O’zbekistondagi korruptsiya yolg’onining ta’siri yo’qligi haqida qanday qilib korruptsiyasiz hayot yaratish mumkinligi tasvirlangan.